СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ ДАНА СИНДИКАТA

Јединствени синдикат Телекома Србије  традиционално свечарски обележава Дан Синдиката  који је и Дан државности Републике Србије 15 фебруар. Овај датум је један од најбитнијих у политичком, културном животу  и велики  историјски датум за Србију. Поред тога што је Дан државности, он је и Дан уставности Србије, као и дан сећања на почетак Првог српског  устанака.

Овако јака симболика револуционарности важна је за независност и истрајност у циљевима синдиката.
У сали Дома Војске Србије у Београду уз присуство преко 400 званица који су уједно и синдикални активисти синдиката као и гостију који су увеличали ову манифестацију били су и председник Надзорног одбора Телекома Србије  проф. Доктор Милан Божић и генерални директор Предраг Ћулибрк. Међу гостима били су секретар Друштва гдин Александар Радовановић,  директори сектора, координатори регија и координатори извршних јединица, шефови служби.

Нашу свечаност својим присуством увеличали су и представници синдиката са којима Јединствени Синдикат Телекома Србије  има добру сарадњу међу којима су синдикат ОМЕ-ОТЕ из Грчке,  Конфедерација слободних синдиката, Синдикат ПТТ радника, Синдикат Радника Телекомуникација Републике Српске,Синдикат Телекома Србије као и Удружење монтера за телекомуникациону мрежу Србије и пословни партнери Синдиката.

У обраћању присутнима председник синдиката Славољуб Кандић је осим важности овог датума подсетио да је прилика да се осврнемо за  годином  која  је прошла, и да се посветимо оној која је пред нама. Ми се осврћемо према оном шта смо постигли и меримо свој напредак у односу на постављене  циљеве. Можемо застати  да размислимо, али никада да уживамо на ловорикама – јер ма колико да  смо постигли, ми смо увек свесни колико још има да се уради.

Користимо прилику да свим члановима синдиката честитамо Дан синдиката као и дан модерне и уређене Србије.

У јединству је снага а у слави слога.

Инфо служба ЈСТС