ЛЕТО 2017

 

 

 

На основу Програма активности Јединственог синдиката Телекома Србије задовољство нам је да вам представимо понуду за летовање преко агенције Belvi travel, са којом смо склопили уговор за лето 2017. године. Агенција Belvi travel ће омогућити свим члановима Синдиката летовање у својим апартманским и хотелским капацитетима под посебним условима.

 

ВАЖИ САМО ЗА ЧЛАНОВЕ
ЈЕДИНСТВЕНОГ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ

 

 

Уласком на сајт агенције Belvi www.belvi.rs можете изабрати жељену дестинацију:

Наша понуда обухвата летовање са укљученим попустом од 15% за пријављивање до 15.03.2017. за сезону 2017. на следећим дестинацијама:

Грчка – острва: Крф, Лефкада, Закинтос, Кефалонија, Тасос, Родос, Крит, Скијатос и Евија
Грчка – Олимпијска регија: Лептокарија, Неи Пори и Олимпик Бич
Грчка – Солунска регија: Аспровалта
Грчка – Сивота, Парга, Лутраки

Грчка – Халкидики: Пефкохори, Ханиоти, Неос Мармарас – без попуста!

Шпанија – Коста Брава (аутобусом или авионом), Мајорка
Италија – Лидо ди Јесоло, Римини, Сицилија
Јадранска острва и летовалишта – Ровињ, Пореч, Опатија, Пула, Хвар, Брач и Корчула; Црна     Гора и Албанија - без попуста!

Аранжмани за Праг (могућност плаћања на рате без коришћења субвенције)

 

Одабрати термин летовања, а затим позвати агенцију на телефоне:

011/3223-300  и 011/3340-888, Косовска 10
011/630-2066, Јурија Гагарина 12

 

Приликом резервације потребно је нагласити да сте запослени у ''Телекому Србија'' а.д. и да сте члан Јединственог синдиката. Аранжман обухвата: услуге смештаја, одабране пансионске услуге, услуге превоза и сервис представника агенције – инопартнера. 
По извршеној резервацији аранжмана, агенција ће извршити обрачун целокупног аранжмана.


  
НАЧИН ПЛАЋАЊА

 

Плаћање целокупног аранжмана је на једнаке месечне рате преко платног списка, без увећања, закључно са 15.03.2018. године.

Износ евра ће се обрачунавати на дан склапања уговора, по продајном курсу BANCA INTESA  и такав остаје до краја отплате месечних рата.
   


СУБВЕНЦИЈА СИНДИКАТА

 

Јединствени синдикат Телекома Србије ће субвенционисати сваког пријављеног члана нашег синдиката са 10.000,00 динара, без обзира да ли су до сада користили бенефицију ЈСТС или нису.
Уколико је члан ЈСТС бенефицију (субвенцију) већ искористио у овој години за аранжман у Врњачкој Бањи(или обрнуто), нема право на бенефицију за аранжман преко ''Belvi travel-а'', али остали услови из понуде остају исти.

Субвенционисање ће се остваривати тако што ће цена укупног аранжмана бити умањена за поменути (припадајући) износ, а на остатак износа аранжмана ће се стављати административна забрана до 15.03.2018.г.

Тек када члан ЈСТС потпише сагласност на административну забрану и достави је агенцији, сматра се да је аранжман за летовање склопљен.

Остали запослени у Телекому могу склапати аранжмане са поменутом агенцијом под истим условима из ове понуде, али без субвенције Јединственог синдиката Телекома Србије.

 

ДЕТАЉНИЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ МОЖЕТЕ ДОБИТИ НА ТЕЛЕФОН ЈЕДИНСТВЕНОГ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ: 

011/3446-730

 

ВАЖНО: Уз ове аранжмане важе Општи услови путовања Belvi travel агенције, усаглашени са YUTA стандардом, са напоменом да је начин плаћања за запослене у ''Телекому Србија'' а.д. договорен по посебним условима, а не као што пише у ОУП.

 

ОПШТЕ УСЛОВЕ ПУТОВАЊА МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ НА САЈТУ АГЕНЦИЈЕ.

ИНФО ЈСТС