ТРАДИЦИОНАЛНО ОБЕЛЕЖЕН ДАН ЈЕДИНСТВЕНОГ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ

На Сретење, 15. фебруара, традиционално је обележен Дан нашег синдиката. У друштву око 400 активиста  са територије целе Србије, председница Марина Здравковић се обратила члановима ЈСТС, са акцентом да без њих, нема ни синдиката. У кратким цртама је направила кратку ретроспективу кроз претходну годину, која је била пуна изазова. То је била изборна година у синдикату, а као најбитније, после 6 година, коначно смо успели да повећамо зараде запослених. Захвалила се представницима пословодства на присуству, на челу са председником НОТ, г. Миланом Божићем, гостима братских синдиката из Републике Српске и Црне Горе, као и председницима Синдиката Телекома ''Србија'', Конфедерације слободних синдиката, Синдиката Телус-а и представницима Удружења монтера.
Господин Божић се у свом обраћању прво захвалио запосленима, који активно учествују у тржишном рату са конкуренцијом, јер својим радом утичу на квалитет услуга наше компаније. Рекао је да се нада да ово повећање зарада, које је реализовано баш у фебруару, неће бити и једино у овој години.

ИНФО ЈСТС

Vodoinstalater Beograd MAK servis Selidbe Beograd Srbija AR-BOX Cene selidbe - Beograd, Srbija, Inostranstvo