МЕРЕ ЗАШТИТЕ ЗАПОСЛЕНИХ

 

 

Корона вирус односно његов под тип цовид 19 без пасоша и визе стигао и код нас. Стигао је и безобразно се уселио у нашу свакодневицу, мисли у наше животе. Да би смо предупредили могућност  у којој се налазе земље  где је глобална здравствена ситуација изузетно лоша потребно је пре свега свести трансмисију вируса на минимум у Телекому Србија.
Чињеница је да без ангажовања и доприноса сваког од нас ситуација може избећи контроли па је данас више него икада важно јединство, солидарност и брига за друге без обзира на хијерархију руковођења, квалификацију или знање како бисмо постигли срећан епилог.
С обзиром на појачане мере у условима Ванредног стања које су донете од стране државних органа и у нашим условима се мора предузети и предузима следеће:

За рад са корисницима у пословницама минимални процес рада се обезбеђује на начин минималног присуства корисника у простору, дезинфекције радних површина после посете сваког корисника као и самих корисника. Запослени као мере заштите користе маске и рукавице.

У циљу опште информисаности као и могућности примене додатних мера у измењеним условима успостављена је комуникација са координационим тимом.