СРБИЈА, ЈЕДИНСТВЕНИ СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ
И НАША САНДРА НА КРОВУ СЕВЕРНЕ АФРИКЕ

05.06.2023.

Планински масив Атлас представља прави авантуристички доживљај за све љубитеље планинарења и нетакнуте природе. Спаја Мароко, Алжир и Тунис...

 

СРБИЈА, ЈЕДИНСТВЕНИ СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ


ЦЕО ТЕКСТ

ЈУЖЊАЦИ У ПОСЕТИ ПРЕЛЕПОЈ ВОЈВОДИНИ

19.05.2022

Претходни викенд, 14. и 15. маја, СО Ниш је организовала излет за чланове нашег синдиката. Као што нам и име каже, јединствено смо кренули пут равне Војводине, весели и са пуно очекивања.


ЦЕО ТЕКСТ

НОВО НА РЕГИЈИ ЈУГ
ТРЕНИНГ, УПОРНОСТ И СПАРТАНСКА ДИСЦИПЛИНА

31.08.2021.

Са огромним поносом објављујемо ово на сајту синдиката, јер сматрамо да се изузетна достигнућа морају ценити и објавити широком спектру људи. Овог пута међу изузетним достигнућима, имамо нашу колегиницу, председницу синдикалне организације Ниш, Сандру Коцић, која је огромном снагом, дисциплином и упорношћу, освојила највиши врх планине Арарат, Агри Даги, који се налази на 5.137 метара надморске висине. До овог успеха Сандра је дошла припремајући се годину дана уназад, освајајући врхове по Србији и околним земљама, укључујући Триглав (2.834 метра) у Словенији и ''кров Балкана'' врх Мусала у Бугарској (2.925 метара).


ЦЕО ТЕКСТ

ОДРЖАНА СЕДНИЦА КООРДИНАЦИЈЕ ТЕРИТОРИЈЕ ЈУГ

22.05.2021.

У складу са планом активности које су у претходном периоду биле условљене последицама здравствене кризе цовид19 одржана је седница 19.05.2021. године у Нишу на којој је разматрана актуелна ситуација  у предузећу и синдикату. Дискусијију је отворио потпредседник синдиката Иван Стаменковић, председница синдиката Марина Здравковић и секретар Горан Мијајловић у којој су учествовали сви преседници синдикалних организација са ове териотрије. Могло се закључити да је корона криза оставила дубоки траг у друштву као и да је синдикат пуно тога урадио на пољу осигурања социјалне сигурноисти упркос том изазову.
Могла се уочити велика попзитивна енергија која ће допринети убрзаном повратку на стање пре ове кризе што ће свакако допринети јачању синдиката као и Телекому Србија у смислу успостављања пуне пословне активности.

 

ОДРЖАНА СЕДНИЦА КООРДИНАЦИЈЕ ТЕРИТОРИЈЕ ЈУГ

ОДРЖАНА СЕДНИЦА КООРДИНАЦИЈЕ ТЕРИТОРИЈЕ ЈУГ

 

 

Инфо служба ЈСТС

 

 

Одржан састанак Р.О. Југ

26.09.2016.

У петак 23.09.2016 у Нишу одржан је састанак Р.О. Југ на којем је присуствао председник синдиката Славољуб Кандић као и чланови Регионалног Одбора Југ. Тема састанка је актуелна ситуација у предузећу и синдикату, сви присутни су узели учешће у дискусији. Као закључак из свих дискусија намеће се мишљење да требамо радити на продужетку колективног уговора и враћању зарада на ниво пре умањења као и укључивање синдиката у прављење методологије процене радног учинка запослених.

 

Председник Р.О. Југ

Стаменковић Иван

 

ЗАЈЕДНИЧКИ РЕГИОНАЛНИ ОДБОР РЕПРЕЗЕНТАТИВНИХ СИНДИКАТА „ЈУГ“

 

06.07.2015.

У Нишу 04.07.2015 год. одржан је заједнички састанак регионалних одбора два репрезентативна синдиката.Поред чланова Јединственог Синдиката Телекома Србије и Синдиката Телекома Србија састанку је присуствовао и активно учествовао у раду господин Ивица Цветановић председник Конфедерације Слободних Синдикат.Дневни ред је имао само једну тачку а то је евентуална приватизација компаније.Сви учесници су заузели одлучан став против приватизације и договорене су даље заједничке активности у том правцу.Прва активност је потписивање петиције против продаје а даље активности биће усаглашаване на нивоу оба синдиката.

 

 

ИЗЛЕТ ДО ЂАВОЉЕ ВАРОШИ И ПРОЛОМ БАЊЕ 08.11.2014.

13.11.2014.

PROŠLE SUBOTE 08.11.2014 GOD. SINDIKALNA ORGANIZACIJA NIŠ ZAJEDNO SA SINDIKALNOM ORGANIZACIJOM PROKUPLJE ORGANIZOVALA JE IZLET DO DAVOLJE VAROŠI. UZ POMOC VODICA SAZNALI SMO SVE ONO ŠTA NAS JE INTERESOVALO U VEZI OVOG JEDINSTVENOG SPOMENIKA PRIRODE. OBIŠLI SMO I PROLOM BANJU I U NJOJ CRKVU LAZARICU, CRKVU SV. PREOBRAZENJA SA PRELEPIM VIDIKOVCEM  I IZVOR LEKOVITE VODE. POSLE BANJE KRENULI SMO U KURŠUMLIJU NA RUCAK. UZ MUZIKU, DOBRO RASPOLOZENJE DRUZILI SMO SE DO KASNIH VECERNJIH SATI.

 

НОВО НА РЕГИЈИ ЈУГ – СО НИШ ОРГАНИЗУЈЕ ИЗЛЕТ ДО ЂАВОЉЕ ВАРОШИ И ПРОЛОМ БАЊЕ 08.11.2014.

23.10.2014.

 

IZLET OBUHVATA OBILAZAK  LOKALITETA DAVOLJA VAROŠ,OBILAZAK PROLOM BANJE SA SVECANIM RUCKOM UZ BOGAT MENI,NEOGRANICENO PICE I MUZIKU U KURŠUMLIJI.
POLAZAK AUTOBUSA  JE 08.11.2014 GOD  U 8:00 SATI  ISPRED DOMA RUKOMETA CAIR.POVRATAK JE U VECERNJIM CASOVIMA.

 

 

PRIJAVA ZA IZLET UZ UCEŠCE OD 500 DINARA KOD SANDRE KOCIC 064/654-1311 NAJKASNIJE DO 04.11.2014 GOD.BROJ MESTA JE OGRANICEN.

 

КОНСТИТУИСАН РЕГИОНАЛНИ ОДБОР ЈУГ

16.04.2013.

Након спроведених непосредних избора у синдикалним организацијама и избора носиоца функција у петак 22.11.2013. год одржана је седница регионалног одбора Југ у новом сазиву.
За председника регионалног одбор изабран је Иван Стаменковић који је добио пуну подршку у новом мандату.
Регионални одбор Југ предложио је  Славољуба  Кандића за  кандидата на функцију председника ЈСТС.
Кандидат за функције у надзорном одбору је Александар Радовић , за члана УО фонда солидарности ЈСТС је Србољуб Стевановић и за члана Статутарног одбора је Зоран Стефановић

 

Инфо служба ЈСТС

Спортска такмичења запослених

16.04.1013.

Одржан II ниво спортских такмичења, на Регији "Ниш" запослених у Предузећу за телекомуникације „Телеком Србија“ а.д.

 

Погледајте БИЛТЕН РЕГИЈE "НИШ" »

Одржан други ниво спортских такмичења на регији Југ у Прокупљу

23.04.2012.