ЛЕТО 2017

АГЕНЦИЈА „МОЈ СВЕТ“


Успешна сарадња коју остварује агенција „Мој свет“ са нашим синдикатом повод је да чланови Јединственог синдиката Телекома Србије уз додатне повластице користе асистенцију агенције „Мој свет“ приликом организације било породичних одмора на неком од бројних места дуж грчке обале, било продуженог викенда за двоје у некој од романтичних престоница „старог континента“ или активног одмора у неком од бањских, планинских или етно центара Србије, с тим што члан остварује право на субвенцију само за аранжмане од 7 и више дана.

 

 

ВАЖИ САМО ЗА ЧЛАНОВЕ ЈЕДИНСТВЕНОГ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ

 


Понуда апартманског смештаја у Грчкој за летњу сезону 2017:

Халкидики - Полихроно

(виле Галини Супериор, Наташа Валентино, Александрис, Марија, Леонардо, Костас, Деспина, Василики)

 

Регија Св. Ђорђе – Неа Врасна

(виле Марија, Аманатис, Јанис, Леонидас, Елени, Андонис, Summer Studios)

 

Регија Св. Ђорђе – Аспровалта

(виле Галини beach, Елени)

 

Олимпска регија – Лептокарија

(виле Атриум, Аполон, Сула, Лазарос)

 

Олимпска регија – Неи Пори

(вила Марилена)

 

 

Понуда хотелског смештаја у Грчкој за летњу сезону 2017:

 

 

Ту су и бројна места и градови широм Европе- Венеција, Верона, Вићенца и језеро Гарда у Италији, Блед (Словенија), Клагенфурт (Аустрија), Темишвар (Румунија), али и друга интересантна одредишта која по Вашој жељи можемо упознати.

 

Начин пријављивања:

Одабрати термин летовања, а затим позвати агенцију на телефон:

011/ 3037-222

 

Приликом резервације потребно је нагласити да сте запослени у ''Телекому Србија'' а.д. и да сте члан Јединственог синдиката. Када Вам агенција пошаље уговор, потребно је да га оверите у својој Обрачунској служби да сте административно способни и оверен поново доставите агенцији најкасније до 25. у месецу, да би се вршило одбијање рата од наредног месеца. Тек тада се процедура сматра завршеном.

Погодности из уводног пасуса би се огледале у следећем:

 


СУБВЕНЦИЈА СИНДИКАТА

Јединствени синдикат Телекома Србије ће субвенционисати сваког пријављеног члана нашег синдиката са 10.000,00 динара, без обзира да ли су до сада користили бенефицију ЈСТС или нису.
Уколико је члан ЈСТС бенефицију (субвенцију) већ искористио у овој години за аранжман у Врњачкој Бањиилипреко ''Belvi travel-а'', нема право на бенефицију за аранжман, али остали услови из понуде остају исти.

 

Субвенционисање ће се остваривати тако што ће цена укупног аранжмана бити умањена за поменути (припадајући) износ, а на остатак износа аранжмана ће се стављати административна забрана до 15.01.2018.г.

Тек када члан ЈСТС потпише сагласност на административну забрану и достави је агенцији, сматра се да је аранжман за летовање склопљен.

Остали запослени у Телекому могу склапати аранжмане са поменутом агенцијом под истим условима из ове понуде, али без субвенције Јединственог синдиката Телекома Србије.

 

ДЕТАЉНИЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ МОЖЕТЕ ДОБИТИ НА ТЕЛЕФОН ЈЕДИНСТВЕНОГ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ: 
011/3446-730

ОПШТЕ УСЛОВЕ ПУТОВАЊА МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ НА САЈТУ АГЕНЦИЈЕ.

 

ИНФО ЈСТС