ЈЕДИНСТВЕНИ СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМ СРБИЈА
ЈЕДНОДНЕВНИ ИЗЛЕТ

Пожаревац, Виминацијум, Сребрно језеро 22.10.2011. године

Slika          000.jpg

Окупљање групе је 22.10.2011.године у 07:30х на паркингу испред зграде Телекома у ул.Таковска 2. Полазак аутобусом у 08:00х. Долазак у Пожаревац, разгледање галерије иначе родне куће уметнице Милене Павловић Барили. Након обиласка галерије одлазак на оближње брдо – етно парк Тулба и посета Царском шатору (Пожаревачки мир). Наставак путовања и обилазак археолошког налазишта Виминацијум уз пратњу локалног водича. Полазак за Сребрно језеро. Дружење и ручак уз музику у ресторану Дунавски цвет на Сребрном језеру (предвиђено време од 15:00х до 19:00х). Повратак за Београд у вечерњим часовима.

Партиципација за чланове Јединственог синдиката Телеком Србија, СО Дирекција Предузећа и ИЈ Београд износи  300,00 РСД. Запослени  који нису чланови ЈСТС, а који су заинтересовани да нам се придруже, плаћају пун износ од 2990,00РСД.

УПЛАТА се врши истовремено са пријавом, а најкасније до 20.10.2011. године код вашег синдикалног представника или председника СО Дирекција Предузећа на број телефона 064/651-2510.

ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ !!!

Председник ЈСТС СО Дирекција Предузећа