САСТАНАК РЕГИОНАЛНОГ ОДБОРА ЦЕНТАР ЈСТС

 

 

 

          Дана 24. фебруара 2012.год. у Чачку је одржан састанак РО Центар.
На састанку поред свих председника синдикалних организација регије, били су присутни  председник ЈСТС Славољуб  Кандић  и члан Управног одбора предузећа Титомир Максимовић. Разматран је материјал за предстојећу скупштину ЈСТС.
          У извештајима за 2011.год. је наглашено да смо као најбројнији, а самим тим и најодговорнији синдикат у компанији постигли запажене резултате. Свим видовима синдикалне борбе успешно је спречена исхитрена одлука државе да прода већински пакет најуспешније компаније и самим тим све запослене доведе у лошији положај и неизвесну будућност. У многим преговорима са пословодством и уважавања наших аргументованих предлога утицали смо на обезбеђење побољшања материјалног положаја запослених, услова рада и очувања радних места.
          Путем преговора о добровољним одласцима на којима ћемо и даље инсистирати, нашу компанију је задовољно напустио одређени број запослених.
          На састанку је изражено задовољство радом синдикалних представника на свим нивоима, што се примећује кроз повећање чланства РО Центар.
          У будућности ћемо се трудити да својим максималним ангажовањем утичемо на још успешнији рад ЈСТС.
         

 

 

                                     ЈЕДИНСТВЕНИ  СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ
                               ПРЕДСЕДНИК РО ,, ЦЕНТАР ,,
                                               Војимир Павловић