Извештај са Хуманитарне акције ДДК. „Гуча 2013.“

 

 

 

Datum: 13.08.2013.г.

 

Као и сваке године и ове 2013.г. Хуманитарно удружење „Телеком Србија“ ад. Београд је организовало традиционалну акцију прикупљања крви  „Гуча 2013.“оджану 09.08.2013.г. у Чачку.
 
Прикупњено је 67 јединица крви намењених за спашавање живота наших суграђана. Поред  20 давалаца из нашег  Хуманитарног удружења „Телеком Србија“ ад. Београд овој акцији су се одазвали и добровољни даваоци ФРА-Чачак, Компанија Слобода-Чачак и више удружења из других градова Србије, Црне Горе и Републике Спрске.


С обзиром на скромна финансијска средства која нам је омогућило наше Хуманитарно удружење „Телеком Србија“ ад. Београд, у износу од 6000,00 дин. и немогућности да са тим средствима укључимо већи број наших чланова,  наглашавамо да нам је највећу подршку дао Јединствени Синдикат Телеком-Србија,тиме што нам је одштампао 50 мајица са логом нашег удружења и те исте смо са њима поделили свим даваоцима крви на акцији.


             Са жаљењем наглашавамо да и поред већег броја обраћања Синдикату Телеком „Србија“ нисмо наишли на њихово разумевање за наш хуманитарни рад.


             Овим путем се захваљујемо  Јединственом Синдикату Телеком-Србија који је више пута имао разумевање и дао учешће у нашим хуманитарним акцијама.

 

 

 

У Чачку   

13.08.2013.г.          

Ативисти удружења:
1.Зорица Симовић
2.Иван Лонгвинов
3. Жико Шакотић