СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖЕН ДАН ЈЕДИНСТВЕНОГ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ

 

 

 

15. фебруар има вишеструку симболику у историји и култури српског народа и уједно је вишеструка светковина. Дан „ Сретења“ има и јасну симболику за Јединствени Синдикат Телекома Србије и као такав се свечарски обележава и баштинује у нашем Синдикату.


На свечаности која је уприличена овим поводом у сали Дома војске Србије у Београду присуствовало је више од 400 званица, синдикалних активиста из свих синдикалних организација Синдиката, наших чланова. Међу званицама су били и нама блиски синдикати са којима размењујемо синдикална искуства и учествујемо у заједничким акцијама, удружења као и пословни сарадници. Свечаност су увеличали и представници пословодства на челу са генералним директором Предрагом Ћулибрком.


Свечарска атмосфера је одисала позитивном енергијом. Сви проблеми који оптерећују су на тренутак стављени у други план.


Председник Јединственог Синдиката Телекома Србије Славољуб Кандић у обраћању присутнима је изнео да овакву енергију треба пренети на акције  у којима ће синдикат учествовати у наредном периоду и да је синдикат институција која ће показати своју значајну улогу.


Генерални директор Предраг Ћулибрк је присутнима честитао дан Државности и дан Синдиката, сублимирао резултате који су постигнути у претходном периоду констатујући да су исти продукт свих запослених. Телеком Србија је изложен разним изазовима који га прате низ година а задатак свих је очување компаније.

 

 

 

 

 

ИНФО СЛУЖБА ЈСТС