ИЗЛЕТ У ОРГАНИЗАЦИЈИ ЈЕДИНСТВЕНОГ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА СРБИЈА

 

 

 

У СКЛАДУ СА ПРОГРАМОМ АКТИВНОСТИ, А ПОВОДОМ ДАНА ТЕЛЕКОМА“ СРБИЈЕ„СИНДИКАТ ЈЕ ОРГАНИЗОВАО ВИШЕДНЕВНИ ИЗЛЕТ ЗА СОЛУН ОД 29.5. 2015 ДО 31.05.2015.ГОДИНЕ.
КАКАО СЕ САМО ЛЕПО СЕЋАМО БРОЈНИХ МАНИФЕСТАЦИЈА КОЈЕ СУ КРАСИЛЕ ДАН КОМПАНИЈЕ КАО ШТО СУ РАДНО – СПОРТСКА ТАКМИЧЕЊА, ПРОГЛАШЕЊЕ НАЈБОЉЕГ РАДНИКА И ОРГАНИЗАЦИОНЕ ЦЕЛИНЕ И УРУЧЕЊА ПРИГОДНИХ НАГРАДА И ПРИЗНАЊА, А У ЦИЉУ АФИРМАЦИЈЕ КОРПОРАТИВНЕ КУЛТУРЕ ЈЕДИНСТВЕНИ СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ НЕ ОДУСТАЈЕ ДА ЗА СВОЈЕ ЧЛАНОВЕ ОРГАНИЗУЈЕ ДРУЖЕЊЕ У СВРХУ РАЗВОЈА ЗДРАВОГ ПОСЛОВНОГ ОКРУЖЕЊА, А ТИМЕ И ПОСТИЗАЊА БОЉИХ ПОСЛОВНИХ РЕЗУЛТАТА.


ОДЗИВ ЧЛАНОВА СИНДИКАТА ЈЕ БИО ВИСОК ТАКО ДА ЈЕ У ПОСЕТИ БРАТСКОЈ НАМ ГРЧКОЈ УЗЕЛО УЧЕШЋЕ ОКО 470 НАШИХ ЧЛАНОВА. ПРОГРАМ ПУТОВАЊА ЈЕ ПОДРАЗУМЕВАО ОБИЛАЗАК ЗНАМЕНИТОСТИ СОЛУНА КОЈЕ ДАТИРАЈУ ИЗ РАНИХ ФАЗА ЉУДСКЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ ДО МОДЕРНЕ ИСТОРИЈЕ СА ПОСЕБНИМ АКЦЕНТОМ НА ОБИЛАЗАК СРПСКОГ ВОЈНИЧКОГ ГРОБЉА НА ЗЕЈТИНЛИКУ. ОВОМ ПРИЛИКОМ ДЕЛЕГАЦИЈА НАШЕГ СИНДИКАТА У ПРИСУСТВУ НАЈСТАРИЈЕГ ЖИВОГ СРБИНА У СОЛУНУ ЂОРЂА МИХАЈЛОВИЋА И СТИХОВЕ ВОЈИСЛАВА ИЛИЋА ПОЛОЖИЛА  ЈЕ ВЕНАЦ НА СПОМЕН КРИПТУ  ПАЛИМ СРПСКИМ БОРЦИМА УЗ ПОРУКУ „СРПСКИМ ЈУНАЦИМА ПОНОСНО ПОТОМСТВО“ КАО СВОЈЕВРСНА ПОРУКА ПОКОЛЕЊИМА ДА СЕ НЕ ОГРЕШЕ О СЛАВНУ ТРАДИЦИЈУ НАШЕГ НАРОДА.
АТМОСФЕРА НА ИЗЛЕТУ ЈЕ БИЛА НА НАЈВИШЕМ МОГУЋЕМ НИВОУ ШТО ЈЕ ПОТВРДА У УТИСЦИМА  КОЈЕ НОСЕ УЧЕСНИЦИ.


ЈЕДИНСТВЕНИ СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ  СЕ ОПРЕДЕЛИО ДА УМЕСТО ЧЕСТИТКЕ  ЗАПОСЛЕНИМА ЧЛАНОВИМА СИНДИКАТА ПОВОДОМ ДАНА КОМПАНИЈЕ УПРИЛИЧИ НЕШТО ВИШЕ  ЗА СВОЈЕ ЧЛАНОВЕ.

 

 

 

ИНФО СЛУЖБА ЈСТС