ОБЕЛЕЖИО  15.ФЕБРУАР ДАН СИНДИКАТА

Као и сваке године на дан Државности Србије, ЈЕДИНСТВЕНИ СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ обележава и свој дан, а уједно и Сретење господње. Симболика овог дана је веома истакнута и у верском и историјском смислу за  нас, за  наше претеке, а свакако и потомаке. На овај велики дан у свечаној атмосфери у присуству преко 450 званица уприличено је славље које су својим присуством увеличали председник НО Телекома Милан Божић, генерални директор Предраг Ћулибрк, извршни директор за финансије Миленко Џелетовић.
На наше велико задовољство присуствовале су делегације нама братских синдиката Грчке, Кипра, Републике Српске, Црне Горе. Са нама су били и синдикати са којима спроводимо свакодневне активности Конференција слободних синдиката Србије, Синдикат Телекома Србија, Синдикат ПТТ радника Србије,  Удружење тт монтера, Удружење добровољни давалаца крви“ ОД СРЦА“, пословни партнери и поштоваоци нашег синдиката. У кратком обраћању челних људи компаније и синдиката  пренети су позитивни трендови у резултатима компаније што је мимо очекивања с обзиром да смо прошли кроз период приватизације који је трајао месецима. Овакав успех није могућ без залагања запослених и због тога запослени су највећи  ресурс.
Показали смо да можемо сами и  да можемо сами  да се боримо за посао.

ИНФО СЛУЖБА ЈСТС