ЈЕДИНСТВЕНИ СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ  ЗА СВОЈЕ ЧЛАНОВЕ ОРГАНИЗУЈЕ
ИЗЛЕТ – БУДИМПЕШТА – БАЊА ЂУЛА – ПАЛИЋ

(три дана, једно ноћење)
ПОЛАЗАК 27. МАЈ, ПОВРАТАК 29. МАЈ 2016

 

 

 

Аранжман подразумева превоз, обилазак Будимпеште, смештај у Бањи Ђула, у хотелу ’’Erkel’’3* и 4* (двокреветне собе), заједничку вечеру, уз музички програм (28.05. субота), доручак 29.05.2016. (недеља), ручак у ресторану на Палићу (29.05.) и осигурање.


Полазак туристичких аутобуса је 27.05.16. (петак) увече, а повратак је у недељу, 29. маја у касним вечерњим сатима. Тачно време и место поласка аутобуса ће бити накнадно објављено на сајту Синдиката.


Долазак у Будимпешту је планиран 28.05. (субота) у јутарњим сатима. Одмах по доласку је планирано панорамско разгледање града са обиласком брда Гелерт и Цитаделе, будимске тврђаве и краљевске палате, најстаријег дела Будима, Цркве Матијаша Корвина и рибарске куле, споменика Вуку Караџићу, вожња ланчаним мостом, Парламента, Трга Хероја и споменика ''Миленијум''. Након тога је планирано слободно време у центру града.


У 14,00 часова окупљање путника је на Тргу Хероја и полазак у Бању Ђула. Долазак у Бању је у поподневним часовима, смештај у хотел и слободно време за одмор или једнократно бесплатно коришћење бањских садржаја.


Заједничка вечера (самопослуживање) је у хотелу, од 21,00 до 01,00 часова. Пиће је неограничено, а у понуди ће бити три врсте вина, једна врста пива, кока-кола, газирани и негазирани сокови и вода.
29.05. (недеља) – доручак до 10,00 часова, напуштање хотела до 12,00 часова и полазак аутобуса за Палић.


Слободно време за обилазак Палића, ручак у ресторану и након ручка, у договору са вођом пута, полазак аутобуса ка крајњим дестинацијама.


Уплата за члана ЈСТС износи 3.000,00 динара (три хиљаде динара)
Пријављивање се врши до 13.05.2016.г. код председника своје синдикалне организације уз уплату одређеног дела средстава, броја пасоша и ЈМБГ. Број места је ограничен. 

 

 

 

Ваш Јединствени синдикат Телекома Србије