ЈУБИЛЕЈ ТЕЛЕКОМА СРБИЈА 20 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА И РАЗВОЈА

 

 

 


Компанија Телеком Србија прославља јубилеј 20. година успешног пословања.
Тренутак је да се подсетимао кроз који развојни пут је прошла компанија од њеног настајања 1997 године  до данас када је наша породица нарасла на 14 предузећа  унутар Телеком Србија групе.   У последњих 20. година Телеком Србија се развијао у свим областима ширећи своју палету услуга према корисницима. Данас броји око 10 милиона корисника  у сегментима класичне телекомуникационе услуге, преко мултимедије, банкарских услуга до е- управе.
Развијена је и инфраструктура која прати корак најсавременијих технологија што се огледа у хиљадама километара оптичке мреже, конекцијама на међународним серверима, мрежом 4Г мобилне телефоније  и стотинама базних станица.
Сви ови показатељи осликавају регионалну доминацију Телекома Србије као провајдера услуга.
Свакако да овакви резултати нису могући без квалитетне радне снаге, односно запослених у компанији. Са позиције најбројнијег синдиката у Телекому Србија  одговорно износимо тврдњу да су осим технолошких достигнућа и  праћења напретка у том домену, највреднији ресурси су запослени без чијег самопрегора не би били  ни резултати.
Јединствени Синдикат Телекома Србија чија традиција превазилази јубилеј компаније имао је веома важну улогу у очувању материјалног положаја запослених, очувању запослености и развоју људских ресурса. Конструктивна улога синдиката омогућила је да се компанија оснажи и прошири. Предстоји нам  да утичемо на менаџмент  и убедимо их у значај мотивације запослених за постизање добрих резултата, тако да зараде запослених морају одговарати зарадама које носи овај сектор. Нарочито у стратегији Републике Србије која посебан акценат ставља на ИТ сектор и потенцијале ове индустрије.
У то име свим запосленима Телекома Србије честитамо  јубилеј, као и онима који у овој години примају награде за оданост компанији. Млађим колегама чији рад ће допринети да Телеком Србија буде још јача и модернија компанија у наредних 20 година желимо много оваквих јубилеја.

 


                                                   ИНФО ЈСТС