СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖЕН 15. ФЕБРУАР ДАН ДРЖАВНОСТИ СРБИЈЕ, СРЕТЕЊЕ ГОСПОДЊЕ И ДАН ЈЕДИНСТВЕНОГ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА СРБИЈА

 

 

 

Градећи своју будућност на тековинама наших предака овај велики датум има и те какао битно место у нашем народу, посебно истичући прогресивост, демократичност, слободарски и борбени дух. Све ове особине карактеришу свакодневно залагање за напретком, солидарношћу, разумевањем потреба других, што су основни постулати синдикалног деловања.
Обележавање овог важног датума a уједно и дана Јединственог синдиката Телекома Србије уприличено је традиционалном свечаношћу за око четристотина званица, чланова синдиката, пословодства Телекома, братских синдиката и пословних партнера.
У обраћању председник Кандић је поздравио све присутне званице, кратко се осврнуо на важност ове свечаности за синдикат, након чега је прочитано писмо генералног директора Предрага Ћулибрка који је био спречен да лично присуствује. У писму директор се осврће на пословне успехе, стратешке одлуке којима се учвршћује доминација Телекома Србије као регионалног оператера. Такође истиче пројекат пословне ефикасности и процес оптимизације запослених који је заједничким напорима заживео као социјално праведан.
Господин Милан Божић као председник Надзорног одбора осврнуо се баш на стратешки важне активности Телекома, интернет револуцију, ширење оптичке приступне инфраструктуре, на  куповину дистрибутера медијског садржаја ради јачања понуде према корисницима услуга и ширења корисничке базе. Све то према речима господина Божића обезбеђује будућност компаније.

 

 

 


ИНФО СЛУЖБА ЈСТС