ЈЕДИНСТВЕНИ СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ ЗА СВОЈЕ ЧЛАНОВЕ ОРГАНИЗУЈЕ ИЗЛЕТ – БУКУРЕШТ, РУМУНИЈА

 

(10.05.-12.05.2019. (три дана, једно ноћење)

 

  

Аранжман подразумева превоз, ангажовање водича, смештај у хотелу ’’Пулман 4*’’ у Букурешту на бази једног ноћења са доручком, заједничку вечеру са неограниченим пићем, уз музички програм и традиционалним менијем (11.05. субота), међународно путно осигурање и хотелске таксе.
Полазак туристичких аутобуса је 10.05.19. (петак) из Београда,  Новог Сада, Чачка, Крагујевцa, Краљева, и Ниша. Тачно време и место поласка аутобуса ћемо објавити накнадно.  
Долазак у Букурешт је планиран 11.05. (субота) у јутарњим сатима. Панорамско разгледање града у пратњи водича – Тријумфална капија, булевар Киселеф који је дужи од Шанзелизеа, тргови: Победе, Романа, Универзитатеа, Атенеум, Краљевска палата, потом наставак ка Парламенту, пауза од 20 минута за одмор и фотографисање. После паузе обилазак Патријаршије и центра града. Слободно време у историјској Четврти Липсцани око 2 сата за индивидуалне активности и разгледања.  Након тога, полазак и смештај у хотел.  У вечерњим сатима организовани полазак у национални  ресторан Сарбулуи, познат по раскошном ентеријеру. Ресторан нуди традиционални румунски мени са пићем и музичким програмом који осликава румунски фолклор. Након вечере повратак у хотел, ноћење. У недељу, доручак, одјава из хотела и полазак за Србију. Дневна вожња са успутним паузама, са предвиђеним доласком у вечерњим сатима.


Партиципација за чланове ЈСТС је 5.000,00 динара.


Пријављивање се врши до 24.04.2019.г. код председника своје синдикалне организације уз уплату партиципације, броја пасоша и ЈМБГ. Број места је ограничен.

 

 



 

ВАШ ЈЕДИНСТВЕНИ СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ