Драге колегинице и колеге,

 

  

Октобар 28.10.2022. – петак, предиван дан као и цео месец октобар. Дан када смо организовали традиционално дружење чланова СО Нови Сад  ЈСТС са драгим нам гостима. Дан када желимо да буде посвећен само нама. Једна од порука коју смо желели да вам упутимо је порука о времену. Морамо да научимо да рационално и правилно распоредимо време. Не желимо да кажемо да је Време Новац, јер време којим располажемо је ограничено, и треба га искористи на прави начин. Ако будемо заробљени само радом, остаће нам мало времена за остале животне ужитке. Наравно да се посао мора урадити, али не науштрб осталих ствари који чине наш живот. Управо је то и био мото СО Нови Сад за организацију овогодишњег дружења, да дођемо и да се максимално опустимо.  Драге колегинице и колеге надам се да сте уживали у дружењу и доброј музици, и посебна захвалност иде вама што сте се одазвали у великом броју.
СО Нови Сад се овом приликом захваљује и Председници ЈСТС Марини Здравковић, са њеним сарадницима. Захвалност и драгим пријатељима из Републике Српске, који су се одазвали нашем позиву.
Колегинице и колеге СО Нови Сад вам жели пуно здравља и успеха у свим сегментима живота , да се видимо поново следеће године.

 

 

 

Ваш ЈСТС СО Нови Сад

 

 

 

.