ОДРЖАНА СЕДНИЦА ПРОШИРЕНОГ УПРАВНОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНОГ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ

На седници која је одржана 26. децембра 2022.године главни фокус разматрања је био материјални положај запослених и пројекција зарада у 2023. години као саставни део Пословног плана-Буџета Телекома Србија. Због тога је важно да пословни план садржи циљеве и ресурсе који ће бити неопходни за започињање рада и постизање тих циљева. У овом случају претежно мислимо на запослене као кључни фактор за реализацију циљева. С тим у вези синдикат је потписао Споразум са пословодством око динамике унапређења материјалне ситуације као и осталих видова статуса запослених. Обзиром да пословна година која је на измаку осликава према речима генералног директора рекордну годину по приходима, корисницима и квалитету сервиса, нема сметњи да се таква пословна клима пренесе и у наредну годину. То би дало импулс да се додатно унапређују права запослених посебно кроз структуру трошкова запослених са додатним ревидирањем осталих пословних расхода и унапређења унутрашње организације Предузећа.
Јединствени Синдикат Телекома Србије ће се залагати да се постигнути пословни резултати рефлектују и на задовољство и мотивацију запослених, као и да се одрживост компаније заштити у наредном периоду.
Била је прилика да председница Синдиката Mарина Здравковић у име Управног одбора и своје лично име свим синдикалним активистима честита предстојеће Новогодишње и Божићне празнике, пожели здравља, успеха на личном и пословном плану, да се захвали на тимском раду и постигнућима  у 2022. години.
Такође, овом приликом свим члановима Јединственог Синдиката Телекома Србије честитамо празнике, а у Новој години здравља, среће и успеха на свим пољима. Држећи се заједно постајемо јачи и чвршћи.

ВАШ ЈСТС

.