ОДРЖАН ЗАВРШНИ НИВО РАДНО-СПОРТСКИХ ТАКМИЧЕЊА РАДНО АНГАЖОВАНИХ У ПРЕДУЗЕЋУ ЗА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИЈЕ "ТЕЛЕКОМ СРБИЈА" А.Д.

 

  

 

 

 

Након 9 година паузе, на иницијативу и уз велика залагања репрезентативних синдиката, а у сарадњи са пословодством, одржан је финални ниво Радних и спортских такмичења радно ангажованих у Предузећу за телекомуникације "Телеком Србија" а.д. у Кладову од 08. до 11. јуна 2023. године. Такмичењу је присуствовало 450 учесника, а поред учесника из ''Телеком Србија''а.д., учествовала је и екипа ARENA CHANNELS GROUP.


Након постројавања екипа, присутнима се обратио председник Организационог одбора Мирослав Јоксимовић, који је пожелео такмичарима много успеха у такмичењу, да победе најбољи и да се сви врате са такмичења неповређени.

 

Због непланираних неодложних обавеза генералног директора "Телеком Србија"а.д. Владимира Лучића, који је исказао жаљење што није у могућности да присуствује и отвори Радно спортска такмичења, част да такмичења отвори је имао специјални гост селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси. У свом обраћању исказао је задовољство што је у прилици да отвори радно спортска такмичења "Телеком Србија"а.д., пожелео успех такмичарима, лепо дружење и fer-play игру. Свечану заклетву је у име свих такмичара прочитала Александра Воларић из репрезентације регије Београд, а заставу Републике Србије уз интонирање државне химне је подигла Маријана Цветковић из репрезентације регије Ниш.


Поред учесника и чланова Организационог одбора међу којима су били Мирослав Јоксимовић, Марина Здраковић и Дејан Павловић са сарадницима, у име пословодства пристуствовали су: извршна директорка за продају Катарина Суботић, извршна директорка за корпоративне послове Гордана Трхуљ, секретар Друштва Александар Радовановић, специјална саветница извршног директора за област економско правних послова Наташа Обрадовић, директорка Сектора за продају пословним корисницима Јелена Петровић, директор Сектора за радне односе Горан Гњидић, директор Сектора за мрежне операције Бојан Спасенић, координатор за технику Београд Борис Сарић, координатор за технику Нови Сад Милош Словић, координатор за технику Крагујевац Слободан Љубоја, координатор за технику Ниш Звонко Милошевић и други. Међу осталим гостима присуствовале су делегације Синдиката М:ТЕЛ-а Телекома Српске, Синдиката М:ТЕЛ-а Црне Горе, Синдиката Телекома Црне Горе, представници GENERALI пензиони фонд, Дунав пензија и Глобос осигурања, а специјални гости били су селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси и директор репрезентације Стеван Дика Стојановић.


Такмичења су протекла у најбољем реду, без већих повреда, а учесници су провели три дана у међусобном дружењу и стварању тимског духа и осећаја припадности компанији, што је био и циљ организовања ових такмичења.


Радно спортска такмичења свечано је затворио председник Организационог одбора Мирослав Јоксимовић.


Погледајте Билтен

 

 

 

.