ЈЕДИНСТВЕНИ СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ
за своје чланове организује излет 13.-15.10.2023.
БУДИМПЕШТА – БАЛАТОН – ПЕЧУЈ

Аранжман подразумева превоз, обилазак Будимпеште, смештај у хотелу на обали језера Балатон, заједничку вечеру уз музички програм, доручак, обилазак Печуја и осигурање.

Полазак туристичких аутобуса је 13.10. (петак) увече, а повратак је у недељу, 15 октобра у касним вечерњим сатима. Тачно време и место поласка аутобуса ће бити накнадно објављени на сајту Синдиката.

Долазак у Будимпешту је 14.10. (субота) у јутарњим часовима. Планирано је панорамско разгледање једног од најлепших европских градова и упознавање са бројним знаменитостима: Трг Хероја, Андраши авенија, Парламент, Дворска област на Будимској страни, Рибарски бастион, мостови на Дунаву…

Око 13h часова је полазак ка језеру Балатон. Језеро се налази на крајњем западу земље и представља омиљено место са мноштвом садржаја за активан одмор. Највеће насељено место је град Шиофок, а наш смештај је у хотелу Danubius Annabella, 3*superior (двокреветне собе) у месту Balatonfured. Увече је предвиђена вечера (самопослуживање) са музичким програмом, неограничена безалкохолна и 2 купона за алкохолна пића.

Доручак. Напуштамо хотел и стижемо у Печуј између 13 и 14h и следи обилазак града: Касим Пашина џамија, споменик Сибињанин Јанка на коњу, главни градски трг Сечењи… Оно по чему је град надалеко познат је чувена фабрика керамике Жолнаи као и по ручној изради рукавица. Слободно време у граду, а полазак према Србији је у вечерњим сатима.

Партиципација за чланове је 7.000,00 динара (седам хиљада динара). Пријављивање се врши у периоду 13.09.-20.09. код синдикалних представника уз скенирану прву страну пасоша. Број места је ограничен!!!

.

БУДИМПЕШТА – БАЛАТОН – ПЕЧУЈ