ТРАДИЦИОНАЛНА ПРОСЛАВА СО НОВИ САД ЈСТС

 

   Драге колегинице и колеге,

 

Пријатељство је јединствен и сложен однос који обликује наше животе на много начина. То је важна друштвена веза коју стварамо са другима. Пријатељство је однос који превазилази пуко познанство или дружење. То је веза између два или више појединаца који имају обострану наклоност и поверење једни према другима. Ова веза је заснована на заједничким искуствима, интересовањима и вредностима и често укључује размену емоционалне подршке, савета и охрабрења. Пријатељства се могу формирати на много различитих начина и могу се одржати током дугог временског периода, чак и на великим удаљеностима. Једна од кључних фактора у изградњи јаких пријатељства је комуникација. Морамо да будемо отворени и искрени са својим члановима, и морамо да ослушкујемо њихове мисли и осећања. Такође, треба да одвојимо време за наше колеге и покажемо им да ценимо њихово присуство у нашим животима. Ово може укључивати квалитетно заједничко време, редовно дружење или састанке и присуство и доступност када смо Вам потребни. Зато ценимо наше чланове и време које проводимо заједно, зато улажемо напоре да одржимо и унапредимо наша пријатељства дуги низ година. Тако је и било дана 03.11.2023. г. када смо организовали традиционално дружење чланова СО Нови Сад ЈСТС-а са драгим гостима. 
Драге колегинице и колеге, надамо се да сте уживали у дружењу, доброј музици, а посебну захвалност дајемо вама што сте се одазвали у великом броју.
СО Нови Сад се овом приликом захваљује и Председници ЈСТС Марини Здравковић са њеним сарадницима. Захвалност и драгим пријатељима из Републике Српске који су се одазвали нашем позиву. 
Колегинице и колеге, СО Нови Сад вам жели пуно здравља и успеха у свим сегментима живота, видимо се поново следеће године!

 

Синдикални Одбор ЈСТС Нови Сад