ДАН ЈЕДИНСТВЕНОГ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ

 

 

 

Јединствени Синдикат Телекома Србије је и ове године обележио свој дан – 15. фебруар. Један од најзначајнијих датума у српској историји је подједнако важан како за Републику Србију, тако и за наш синдикат. Први српски устанак и први српски Устав су нам водиља да будемо први у заступању радничких права. Као најбројнији синдикат у предузећу, свесни смо одговорности коју носимо и очекивања која чланови од нас имају.


Нашу прославу су увеличали председник Надзорног одбора г.Милан Божић и члан НО г.Ђорђе Мазињанин, генерални директор г.Владимир Лучић, извршни директор за технику г.Ђорђе Маровић, извршни директор за корпоративне послове гђа.Гордана Трхуљ, директори сектора, координатори за технику, као и руководиоци других организационих целина. Велико задовољство нам је било да угостимо и драге пријатеље и сараднике из синдиката Републике Српске, Црне Горе, Синдиката Телекома „Србија“, Конфедерације слободних синдиката, Удружења монтера за телекомуникациону мрежу Србије и друге пословне партнере и сараднике.


Председница Марина Здравковић се у обраћању осврнула на претходну годину и најавила планове за наредне активности. Нагласила је да је задовољна сарадњом са пословодством, али да очекујемо још боље и више. Честитала је свим члановима Дан синдиката и захвалила се на подршци да истрајемо у инсистирању на доследној примени Колективног уговора и споразума у циљу очувања права запослених.


Генерални директор Владимир Лучић је нагласио стабилност и сигуран пут компаније, као и  да долазе бољи дани за Телеком. У том смислу је подсетио да се од самог почетка залаже да само мотивисани и задовољни запослени могу представљати компанију која је несумњиво постала лидер у ширем региону. Посебно је похвалио сарадњу са репрезентативним синдикатима и захвалио се на указивању на проблеме како бисмо их правовремено и заједно решавали.


Заједно са вама желимо да растемо и да се развијамо. Настављамо на путу поверења, истине, одбране и заједништва.                         

 

ДАН ЈЕДИНСТВЕНОГ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ

ДАН ЈЕДИНСТВЕНОГ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ

ДАН ЈЕДИНСТВЕНОГ СИНДИКАТА ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ

 

ИНФО ЈСТС

.