ОДРЖАН ЗАВРШНИ НИВО РАДНО-СПОРТСКИХ ТАКМИЧЕЊА РАДНО АНГАЖОВАНИХ У ПРЕДУЗЕЋУ ЗА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИЈЕ "ТЕЛЕКОМ СРБИЈА" А.Д.

 

  

У Кладову је од 31.05. до 02.06. одржан завршни ниво Радно спортских такмичења  у Друштву у 2024. години. Током два дана такмичења, колеге су се надметале у 8 спортова и 15 категорија, као и у 5 радних дисциплина. Организацију су спровели репрезентативни синдикати са удружењем монтера уз подршку пословодства.

Око 450 учесника, представника свих територија, се окупило испред хотела „Ђердап“.где је традиционално, церемонија отварања отпочела интонирањем химне Републике Србије. Основни циљ био је упознавање и дружење запослених кроз што масовније бављење спортом, а све у жељи за здравијим животом и већом мотивацијом запослених.

Председник Организационог одбора Марина Здравковић се обратила свим колегама и пожелела им успешно и фер такмичење и нагласила да су сви учесници уједно и победници. Посебно се захвалила генералном директору Владимиру Лучићу и подсетила га да је игре отворио 2004. године у Лепенском Виру, када је игре отворио као директор Дирекције за мобилну телефонију, а сада игре отвара као генерални директор Телекома Србије.

Генерални директор је истакао да му је задовољство што је у прилици да присуствује оваквом догађају. Нагласио је да је компанија регионални лидер не само у области телекомуникација, а да су запослени њена највећа вредност. Прогласивши игре отвореним, рекао је да има жељу да игре буду успешне и протекну у најбољем реду и да ће сви учесници показати поштовање једни према другима без обзира где и ко шта ради. Марина Здравковић му је предала оригинални примерак Билтена са такмичења пре двадесет година. Захвалила се Мирославу Јоксимовићу, председнику Синдиката Телекома Србије, Дејану Павловићу, директору Сектора за интерне односе и осталим члановима Организационог одбора, свим регионалним одборима и свима који су помогли да игре протекну како су планиране.

Свечану заклетву у име свих такмичара је положила Весна Станковић, а државну заставу на јарбол је подигла Бојана Живковић. По први пут смо креирали апликацију у којој су све колеге преко својих мобилних телефона могли уживо да прате резултате са свих борилишта.

Поред генералног директора, у име пословодства играма су присуствовали извршни директор за технику Ђорђе Маровић, извршни директор за продају Катарина Суботић, секретар Друштва Александар Радовановић, директор Сектора за продају пословним корисницима Јелена Петровић, директор Сектора за фиксну приступну мрежу Милан Драгић, директор Сектора за мрежне операције Бојан Спасенић, координатор за технику Београд Борис Сарић, координатор за технику Нови Сад Милош Словић, координатор за технику Крагујевац Слободан Љубоја, координатор за технику Ниш Звонко Милошевић и други. Угостили смо делегације Синдиката М:ТЕЛ-а Телекома Српске, Синдиката Телекома Црне Горе и пословне партнере.

Честитамо свим учесницима на резултатима како у појединачној тако и у екипној конкуренцији, на посебном духу који поседујете. Изабрали сте да спорт буде део вашег живота. Будимо тим. Будимо ту једни за друге.

 

Билтен

Билтен Београд

 

 

ОДРЖАН ЗАВРШНИ НИВО РАДНО-СПОРТСКИХ ТАКМИЧЕЊА

ОДРЖАН ЗАВРШНИ НИВО РАДНО-СПОРТСКИХ ТАКМИЧЕЊА

ОДРЖАН ЗАВРШНИ НИВО РАДНО-СПОРТСКИХ ТАКМИЧЕЊА

ОДРЖАН ЗАВРШНИ НИВО РАДНО-СПОРТСКИХ ТАКМИЧЕЊА

ОДРЖАН ЗАВРШНИ НИВО РАДНО-СПОРТСКИХ ТАКМИЧЕЊА

ОДРЖАН ЗАВРШНИ НИВО РАДНО-СПОРТСКИХ ТАКМИЧЕЊА